esmaspäev, 2. november 2009

rootsi trip. 18 - 25. 10 . 09 - unustamatu!

Rootsisse sõitsin põhimõtteliselt esimest korda elus, naudides kõige kallima sõbranna seltsi, pakkus see reis minule väga palju, muutes mind paremaks inimeseks. ma loodan!


Jely, sinule jään eluks ajaks väga tänulikuks! Sinuga koos reisimine on üks minu parimaid ja lõbusamaid tegevusi! Naudin iga hetk sinu seltsis olemist, sinuga koos naerda, sinuga nalja teha, sinuga uusi kohti avastada. Parim reisikaaslane! Armastan sind, kallis sõbranna!

Arash, sind ma ei suuda unustada, isegi kui vanaks jään. Tänu sinule muutsin "vist" oma mõttemaailma, oma vaateid. Tänu sinule tunnen nüüd end palju targemana, enesekindlamana. Esimene kohtumine sinuga oli väga võrratu kogemus, aitäh selle nädala eest! Kalliks oled saanud lühikese aja jooksul ja loodan,et kohtume peagi! :)


Afshin, sind küll! Nii vallatut meest ma pole elus veel kohanud, kes koguaeg naerataks ainult. Aasta aega sinuga tuttav olnud ja esimene kohtumine, vau, olid see, kes olid ka virtuaalmaailmas - võrratu isik + hooliv! :)

Ashkan - Oi, kuidas nüüd sind iseloomustada, kas rasket,samas armsat inimest või valetada endale,et olid super? Nii hea,et saime kohtuda peale 2 kuulist tutvust. Tõeline lõvi olid ja oled! No, elus kohtab ikka tõelisi lõvisid, sina oled üks neist, aga päevad möödusid ju ikkagi lõbusalt, mõnus olid ja oled :)!

Heidi ja Ari - teiega oli nii hea mõned päevi koos veeta! Naudisin teie seltsi täiesti väga ja teie seltsis sain puhata vallatutest inimestest. Jään teid igatsema ja loodan niipea veel kohtuda!

Marianne - 63 aastane naine, ma ei usuks! Nii võrratu isiksus, õpetas mule nii mõnda kui ka nõnda! Loodan,et meie teed ristuvad veel varsti!

Stochkolm on öösiti väga kaunis, tahan sinna, aga varsti! :)


Igatsedes teid,

http://www.youtube.com/watch?v=owaXDmZe7Yw/

Kommentaare ei ole: